آشپزیتغذیهغذاهای ملل

ویدئو: طرز تهیه چیکن پارمسان

چیکن پارمسان یک غذای ایتالیایی معروف است و معمولا در رستوران‌های معتبر ایتالیایی سرو می‌شود و اکثر کسانی که این غذا را نوش جان کرده‌اند از طرفداران آن شده‌اند. تهیه این غذا در خانه بسیار ارزان‌تر و به صرفه‌تر از سفارش آن در یک رستوران ایتالیایی است.  چیکن پارمسان معمولا همراه با پاستا یا فتوچینی سرو می‌شود. اما شما میتوانید این غذای خوشمزه را بدون پاستا و با دورچین مورد نظر خود آن را سرو کنید و از طعم فوق‌العاده‌ی آن لذت ببرید.

مواد لازم چیکن پارمسان:

  • ۲۴۰ گرم فتوچینی
  • روغن زیتون
  • یک حبه سیر خرد شده
  • یک عدد پیاز خرد شده
  • سه فنجان پوره گوجه فرنگی
  • یک عدد سینه مرغ
  • یک فنجان آرد
  • یک عدد تخم مرغ
  • پودر پنیر پارمسان کاله
  • پودر سوخاری یک پیمانه
  • ۱۰۰ گرم پنیر پارمسان کاله اسلایس شده

طرز تهیه چیکن پارمسان:

برای پختن فتوچینی ابتدا درون یک قابلمه آب بریزید و آن را روی گاز بگذارید تا آب درون آن به جوش آید.

روغن زیتون. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در انتها فتوچینی‌ها را درون آن بریزید. برای تهیه کردن سس این غذا باید این مراحل را طی کنید. ماهیتابه را بر روی حرارت قرار دهید و کف آن را با روغن زیتون چرب کنید. پیاز و سیر خرد شده را درون آن بریزید. نمک و فلفل به همراه پوره گوجه فرنگی را به آنها اضافه کنید.

سینه مرغ را به صورت افقی و نازک برش دهید. نمک و روی آن فلفل بپاشید. مرغ را درون آرد سپس در تخم مرغ و بعد درون پنیر پارمسان و در آخر درون پودر سوخاری بغلتانید. و به مدت ۱۵ دقیقه آن را درون فری که از قبل داغ کرده‌اید بگذارید و درجه فر ۱۸۰ درجه باشد.

فتوچینی، سس و مرغ سوخاری را داخل ظرف سروتان بگذارید سپس روی آن پنیر پارمسان اسلایس شده بچینید و پودر پنیر پارمسان را بر روی آن‌ها بپاشید و برای 10 دقیقه در فر قرار دهید و سپس روی آن فلفل بپاسبد و نوش جان کنید.

تگ ها
نمایش بیشتر

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *