آشپزیتغذیهغذاهای ملل

ویدئو: طرز تهیه چیکن پارمسان در نان کاسه‌ای

با سرد شدن هوا خوردن غذاهای گرم لذت دیگری دارد. یکی از روش‌های سرو غذاهای گرم و آبکی ریختن آن‌ها در نان‌های گود و کاسه‌ای به جای ظرف و ظروف است. غذایی که در این مطلب قصد معرفی آن را داریم در یکی از همین نان‌های کاسه‌ای سرو می‌شود و مطمئنیم پس از یک بار امتحان کردن آن، شما هم عاشق خوردن سوپ‌ها و غذاهای گرمتان به این شیوه خواهید شد.

مواد لازم برای تهیه چیکن پارمسان در نان کاسه‌ای

  • ۳۰ گرم جعفری تازه
  • ۴ قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمسان
  • ۱ عدد پیاز خرد شده 
  • ۱ حبه سیر خرد شده 
  • ۱ عدد گوجه فرنگی 
  • نصف پیمانه پوره گوجه فرنگی 
  • ۱۰۰ گرم پنیر موزارلا تکه شده 
  • ۱ پیمانه سینه مرغ پخته و خلالی شده 
  • نان گرد 

چیکن پارمسان در نان کاسه‌ای

طرز تهیه چیکن پارمسان

سر نان را برش دهید و با احتیاط وسط آن را خالی کنید تا حدی که نان شکل خود را از دست ندهد. خمیر داخل نان را با جعفری تازه داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید. ۴ قاشق غذاخوری پودر پارمسان را به این مخلوط اضافه کرده و دوباره هم بزنید. ماهیتابه را بر روی شعله قرار دهید و با روغن زیتون کف آن را چرب کنید. پیاز خرد شده، سیر و نمک و فلفل را به میزان دلخواه به آن اضافه کرده، صبر کنید تا سرخ شود. گوجه فرنگی خرد شده را به مخلوط قبل اضافه کنید و در آخر پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. پنیر موزارلا را داخل نان گذاشته و روی آن مخلوط نان پودر شده و جعفری خرد شده بریزید و با سینه مرغ پخته شده روی آن را بپوشانید. سپس سس تهیه شده را روی آن بریزید. در انتها پنیر پارمسان را روی آن‌ها بچینید و مقداری از پودر نان و جعفری را روی آن بپاشید. کمی روغن زیتون روی آن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید. چیکن پارمسان با نان کاسه‌ای شما آماده است.

تگ ها
نمایش بیشتر

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *