آشپزیتغذیهغذاهای ملل

طرز تهیه یک سوپ خوشمزه با بیکن و سیب‌زمینی شیرین

پوره سیب زمینی را همیشه می‌شود درست کرد، امروز از شما می‌خواهیم از آن دست بردارید و سیب زمینی شیرین را به یک سوپ خوشمزه و نرم تبدیل کنید. آماده سازی مواد و پختن سوپ ۴۰ دقیقه بیشتر زمان نمی‌برد. با ما همراه شوید.

مواد مورد نیاز (برای ۴ نفر)

  • ۴ تکه بیکن خرد شده

  • ۱ عدد پیاز قرمز خرد شده

  • ۲ حبه سیر خرد شده

  • ۱ قاشق چایی خوری نمک

  • نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه تازه

  • مقدار کمی فلفل هندی (اختیاری)

  • ۳ عدد سیب‌زمینی شیرین بدون پوست و خرد شده

  • ۴ بسته (کنسرو) مایع سوپ با طعم مرغ

  • آب یک لیموی تازه

طرز تهیه

  1. یک قابلمه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید و بیکن‌ها را درون آن بپزید. بعد آنها را روی کاغذ روغن‌گیر بگذارید تا خشک شوند. پیازها را درون همان قابلمه بریزید و آنها را حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. سیر را اضافه کنید و حدود ۲ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطرش بلند شود. با نمک و فلفل هم آنها را طعم‌دار کنید.
  2. سیب‌زمینی شیرین و مایع سوپ را اضافه کنید. هنگامی که بخار از روی آن بلند شد، شعله را کم کنید و ۲۷ تا ۳۰ دقیقه آن را روی حرارت بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند.
  3. سپس آن را با مخلوط کن دستی هم بزنید و تا صاف و یکدست شود و در انتها آب لیمو را نیز به آن اضافه کنید.
  4. سوپ را گرم و تازه به ظرف منتقل کنید و بیکن ‌های پخته شده را رویش بریزید، و بلافاصله سرو کنید.
تگ ها
نمایش بیشتر

Related Articles

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *