آشپزیتغذیهغذاهای ملل

طرز تهیه ساندویچ پنیر چدار و کلم دکمه‌ای

گاهی خوب است که گوشت را از غذا حذف کنیم و به یک ساندویچ گیاهی با پنیر سلام بگوییم. ساندویچ‌های تابه‌پز پنیری معمولا هم ترد هستند و هم چسبناک، اما این یکی علاوه بر آنها با کلم دکمه‌ای و پیاز، آبدار و سالم هم هست. ضمن اینکه پنیر چدار مزه خاصی به آن می‌دهد. تهیه این غذای سبک نیاز به هیچ مهارتی ندارد و فقط ۳۵ دقیقه از شما وقت می‌گیرد.

مواد لازم

  • ۴ قاشق چای‌خوری روغن زیتون
  • ۱ پیاز کوچک، تازه ورقه شده
  • ۱.۵ پیمانه (۱۷۰ گرم) کلم بروکسل (دکمه‌ای)
  • پنیر چدار به مقدار مورد علاقه
  • ۴ برش نان باگت (ترجیحا فرانسوی)
  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • نمک و فلفل سیاه تازه

طرز تهیه

۱. دو قاشق روغن زیتون را در یک تابه متوسط روی شعله متوسط گرما دهید تا زمانی که در آن موج بیفتد. سپس پیازها را اضافه کنید، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید، هم بزنید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ادامه دهید تا قهوه‌ای طلایی شوند. حالا به یک کاسه منتقل کنید و کف تابه را تمیز نمایید.

ساندویچ چدار و کلم

۲. تابه را دوباره به دمای زیاد برگردانید و ۲ قاشق باقی مانده از روغن زیتون را در آن بریزید. گرما دهید تا دود سبکی از آن بلند شود. حالا وقت اضافه کردن کلم‌ها و چاشنی زدن با نمک و فلفل است. به پختن و هم زدن ادامه دهید تا کلم‌ها حالتی نیم‌سوز پیدا کنند، حدودا برای ۲ دقیقه. سپس آنها را به کاسه منتقل و تابه را پاک کنید.
 
۳. پیازها و کلم‌ها را روی دو تا از برش‌های نان بگذارید. روی آنها به میزان کافی پنیر گذاشته و سپس لایه دوم نان را روی‌شان قرار دهید. ۱.۵ قاشق غذاخوری کره را در تابه روی شعله متوسط رو-به-پایین بگذارید و پخش کنید.

ساندویچ چدار و کلم

ساندویچ‌ها را به تابه منتقل کرده و با کفگیر به آرامی فشار دهید. بعد از حدود ۴ دقیقه پختن، که همراه با حرکت دادن ساندویچ‌ها در تابه است، کف آنها برشته خواهد شد. آنها را به بشقاب منتقل کنید، باقی مانده کره را در تابه آب نمایید، و سپس روی دیگر ساندویچ‌ها را هم برشته کنید.

ساندویچ چدار و کلم

بعد از این ۴ دقیقه دوم، ساندویچ‌های گیاهی شما آماده سِرو کردن هستند.

ساندویچ چدار و کلم

تگ ها
نمایش بیشتر

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *