آشپزیتغذیهغذاهای ملل

سریع‌ترین و آسان‌ترین طرز تهیه تُست فرانسوی

با این روش می‌توانید در ۳۰ دقیقه غذایی را برای ۴ نفر تهیه کنید. هدف اصلی این است که بهترین روش برای تهیه تُست فرانسوی را یاد بگیریم، آن هم با استفاده از موادی که در بیشتر آشپزخانه‌ها یافت می‌شود.

مواد لازم

  • ۶ تخم‌مرغ بزرگ
  • ۴ قاشق غذاخوری شکر، و مقدار بیشتری برای روی تُست‌ها
  • نمک دانه‌ریز
  • دارچین
  • جوز هندی تازه، رنده‌شده
  • یک چهارم قاشق چای‌خوری وانیل
  • ۲ پیمانه شیر چرب
  • ۴ قاشق غذاخوری کره برای ماهیتابه، و مقداری بیشتر برای سِرو کردن
  • ۸ برش نان سفید
  • شربت افرا (اختیاری)

طرز تهیه

۱. یک شلف شبکه‌ای را داخل اجاق بگذارید و دما را به ۹۵ درجه سلسیوس برسانید. اگر از نان تازه استفاده می‌کند، چند برش آن را روی یک شلف بگذارید و هر دو روی آنها را در اجاق برشته کنید. حدود ۱۰ دقیقه کافی است.

۲. همزمان، در یک کاسه بزرگ «تخم‌مرغ‌ها، شکر، نمک، دارچین، جوز هندی، و وانیل» را هم بزنید و مخلوط کنید. سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید تا کاملا آمیخته شوند.

۳. یک ماهیتابه بزرگ نچسب را روی شعله متوسط بگذارید. یک قاشق غذاخوری کره در وسط آن قرار دهید و بچرخانید تا به همه سطح آن برسد. حدود ۵ دقیقه بعد باید حباب در سطح کره ظاهر شده باشد. دو برش نان را داخل مایع تخم‌مرغ بگذارید و تا کامل اشباع شوند. سپس آنها را به ماهیتابه منتقل کنید و سرخ کنید، تا زمانی که زیر آنها قهوه‌ای شود (حدود ۳ دقیقه).

تُست فرانسوی

۴. سپس روی نان‌ها کمی شکر بریزید و بچرخانید تا روی دوم‌شان هم سرخ شود، این هم ۳ دقیقه دیگر. می‌توانید تُست‌های سرخ شده را به اجاق گرم‌کن منتقل کنید تا بقیه‌شان را هم بپزید و سپس همه را با هم گرم و تازه سِرو کنید.

تُست فرانسوی

۴. روی تُست‌ها قطعات کوچک کره بگذارید، و شربت افرا (یا عسل) بریزید و میل کنید. حتی می‌توانید برای سِرو بهتر آنها را روی هم سوار کنید و برش بزنید.

تگ ها
نمایش بیشتر

Related Articles

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *