آشپزیتغذیهغذاهای ملل

دستور طبخ خوراک سوسیس با کاهو و سبزیجات پاییزی

ترکیب سوسیس ادویه‌دار با سیب‌زمینی نگینی و کاهو پیچ شیرین که همگی روی سینی و داخل فر کباب شده‌اند عالی است، به خصوص وقتی سس کره قهوه‌ای همراه با برگ مریم گلی سرخ شده هم روی آنها بریزیم. در ادامه با این دستور طبخ جالب همراه کتاب کاله باشید.

مواد مورد نیاز

  • یک چهارم فنجان روغن زیتون

  • ۱ عدد کاهو پیچ کوچک ( از وسط آن را ۸ قسمت کنید)

  • ۶۰۰ گرم سیب زمینی نگینی

  • ۶ حبه سیر بدون پوست

  • ۴ عدد چوب دارچین تازه

  • نصف قاشق چایی خوری نمک

  • نصف قاشق چایی خوری فلفل سیاه تازه

  • ۴ عدد سوسیس خام

  • یک چهارم فنجان کره

  • ۲۰ عدد برگ مریم گلی

دستور پخت (برای ۴ نفر)

  1. فر را از قبل روی ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا تمام بخش‌های آن هم‌دما شود. روغن و کاهو را در یک کاسه بزرگ بریزید تا کاهوها خوب آغشته شوند. یک سینی فر را با فویل بپوشانید و سپس تکه‌های کاهو را در کناره‌های آن بگذارید و اجازه دهید روغن ته‌نشین شده به داخل کاسه برگردد. سپس سیب‌زمینی‌ها را در همان روغن بیندازید و بعد از اینکه آغشته شدند، آنها را روی یک سینی فر دیگر بچینید و دوباره اجازه دهید روغن آن به داخل کاسه برگردد. در آخر، ۳ حبه سیر و ۲ عدد چوب دارچین را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به مقدار مساوی روی هر کدام از سینی‌های فر بریزید و روی آنها را با فویل بپوشانید و ۲۰ دقیقه آنها را در فر کباب کنید.
  2. فویل را از روی سینی‌ها بردارید. سوسیس‌ها را خرد کرده و در روغن باقی‌مانده بریزید و به سینی کاهوها اضافه کنید. جای سینی‌ها را در طبقات فر تغییر دهید و ۱۵ دقیقه بگذارید تا سوسیس‌ها کباب شود. سوسیس‌ها و سیب زمینی‌ها را برگردانید تا روی دیگرشان هم حرارت مستقیم ببینند، و به پختن آنها ادامه دهید تا به قدر کافی طلایی شوند. سوسیس‌ها حدود ۵ دقیقه دیگر باید در فر بمانند. در آخر همه آنها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید.
  3. کره را در یک تابه کوچک آب کنید تا از حالت جامد خارج شود. سپس برگ‌های مریم گلی را به آن اضافه کنید و تا جایی که کره به رنگ قهوه‌ای در آید و برگ‌ها سرخ شوند، آنها را حرارت دهید ( حدود ۱ دقیقه). سپس این ترکیب را با قاشق روی تمام خوراک خود بریزید و نوش جان کنید.

تگ ها
نمایش بیشتر

Related Articles

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *